Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Kamp Smlednik upravlja

Moše Dragočajna-Moše, Turistična zadruga, z.o.o.
Dragočajna 14a
1216 Smlednik
Slovenija

Naslov našega spletnega mesta je: https://www.dm-campsmlednik.si.

Sporočila

Ko nam obiskovalci pošljejo sporočilo preko kontaktnega obrazca, ne zbiramo nobenih podatkov v bazi podatkov naše spletne strani. Sporočilo je poslano na naš elektronski naslov in se uporablja samo za odgovor na vašo zahtevo.

Piškotki

Piškotki spletnega mesta se uporabljajo izključno za ustrezno delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje. Spletno mesto hrani naslednje piškotke:

wp-wpml_current_language – izbira jezika, izbriše se po zaključku seje

cookieyes-consent – izbira piškotkov, hrani se 365 dni

Lahko pa zaradi uporabe našega spletnega mesta piškotke uporabljajo in hranijo druga spletna mesta zaradi vdelane vsebine teh spletnih mest.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videe, slike, članke,zemljevide, itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na povsem enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.